Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам няколко въпроса.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от jorryy Покажи съобщение
    е аз слизам от 316 компакт. От начало ми харесваше, но после взе да не се осеща да има рез. Не че се е сдухало, а си е слабо 102 кс. А и зимата го няма никъде. Навъртел съм с него 20 000 за една година и 3-4 месеца и съм сменил един радиатор и един съединител и сега ми се налага предницата че в Бг е неизбежно, за това питам как е, дали е здрава. Значи според вас 2.0 е по-добре, ама нали все пак трябва да се плащат и разните ти граждански и данъци ( от друга страна и това е важно.) В интерес на истината веднъж се плаща, ама пък всяко удоволствие се заплаща. Ако има някой с 2.0 да кажа как плаща. Благодаря Ви за мненията, ако има някой да допълни нещо Моля....
    Миналата година съм платил 145 лева данък.Тази година май ще е около 200.Гражданската е около 140 ако не греша.Ако си се ориентирал към долната ценова граница, очаквай доста зайченца да изкачат.Най важното е мотора да е читав за да не отваряме теми за бутала, биели,лагери и т.н.
    Last edited by Kuker; d.m.y г., 10:18.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
      Миналата година съм платил 145 лева данък.Тази година май ще е около 200.Гражданската е около 140 ако не греша.Ако си се ориентирал към долната ценова граница, очаквай доста зайченца да изкачат.Най важното е мотора да е читав за да не отваряме теми за бутала, биели,лагери и т.н.
      Много правилно казано, не се изхвърляй на най-евтиното, а като здравина на предницата аз съм си доволен, здравината е колкото я пазиш

Comment

Моята като я купувах имаше две цени, висока и ниска.Купих я без да обикалям, за един ден.До сега съм сменил само термостат, ламбда, дебитомер, масло двг и съм свалил катализатора.Направил съм компромис за външният вид и това е.В абсолютно оригинално състояние /това беше мое условие/ с всичките му там касетофончета, книжки, ключове, картончета, резервна гума и инструменти /неизползвани/.Под капака всичко беше в картончета от сервизи.Един собственик, непушач, пълна сервизна история.Състоянието на колата напълно отговаря на сервизната книжка.Салона няма прашинка, мирише на парфюм.Е, има малко зайчета но са елементарни.Но всичко това го определям като невероятен късмет.Мисълта ми е че късмета е преди цената.
        sigpic

Comment

Аз колега принципно отидох за друга кола ,но като седнах в тая и .... сърцето друго каза.И... така де, не съм ходил нито да обокалям за такава кола,тази беше единствената която гледах,влезнох,покарах и ... честито.Всеки с късмета си,аз явно съм малко от късметлийте,щото колата се оказа читава,има си сервизни документи,от първи собственик, е кофти че е бил пушач и малко интериора е захабен,но няма как всичко да е супер.
          Та мисълта ми е,че каквото те грабне това си вземи,щото имам един френд дето пък избираше кола 3месеца и ела го питай сега.
          Най-важното е купето да не е блъскано сериозно и двигателя да здрав,другото са компромиси
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Напълно съм съгласен с mirchozo .При мен беше същото-гледах една бензинка 2.0 ,но като влязох в тази /1.9 jtd/ просто не исках да гледам повече други коли.Салона-супер запазен , двигателя приятно мърка.И никакъв дим от ауспуха.За мен-перфектно !
            И така ...
            Според мен е по-важно колата да те "грабне" от пръв поглед и как се
            чувстваш ,когато си зад волана.А не мнението на останалите!
            Успех !
            ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

Без лоши чувства колега но човека се е спрял на бензинов двигател.Това значи че по-важно е нашето мнение, а не някакви романтично-поетични рискове.Човека ще купува машина, няма да се жени.
              sigpic

Comment

Човека ще купува машина, няма да се жени.

Абсолютно......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ZdrawejteReshil sym se da si kupq Alfa Romeo 156 1.8 TS.Shte me nasyrchite ili shte me razubedite ?
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от PIF Покажи съобщение
                    ZdrawejteReshil sym se da si kupq Alfa Romeo 156 1.8 TS.Shte me nasyrchite ili shte me razubedite ?
                    Първото....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Значи общо взето ми препоръчвате 2.0. Само сега трябва да си намеря някоя читава алфичка и да се пребия от возене. Благодаря ви за компетентните мнения, но ако има някой да допълни нещо, може да го направи.

Comment

Колега нали зн че данъка освен кубатурата и годината се изчислява и по региони моя е 420лв
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Мале като чета и чак тръпки ме побиват......420 лв данък......ужас - това са комплект носачи за предницата.....

Comment

420 цирки да им излязат на
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                              Колега нали зн че данъка освен кубатурата и годината се изчислява и по региони моя е 420лв
                              колега, много ви дерат в Плевен, те не са добре там данъчните, на какво отгоре 420 лв

Comment

Така си е направо... Като чух сумата и щях да припадна в данъчното Че даже след това се връщах да питам 2 път
                                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Working...
                                X